Groene schutting

Groene schutting

Een tuinafscheiding realiseren als verlengstuk van uw tuin middels een groene schutting van plantenschermen. Deze erfafscheiding wordt gemaakt met planten.

Een groene schutting met planten

Een tuinafscheiding plaatsen dat echt een verlengstuk is van uw tuin. Met deze plantenschutting krijgt u meer biodiversiteit in de tuin en het maakt de tuin optisch groter. Deze groene schutting kan ook prima toegepast worden als achterwand van uw terrasoverkapping of als gevelbegroeiing van uw schuur of garage.

Beplanting van de plantenschutting

Voor het maken van een groene schutting maakt u in overleg met onze hovenier welke planten in de plantenschutting worden geplant. De keuze van de beplanting worden afgestemd op hoeveel zonlicht de schutting krijgt. 

Bewatering van de groene schutting

Middels een aftakking van de buitenkraan realiseren wij een aansluiting op de groene schutting zodat de planten worden voorzien van water. Middels een tijdschakelaar en/of bevloeiingscomputer wordt het watertoevoer geregeld, zodat de planten voldoende water krijgen.

Meer informatie over het aanleggen van een groene schutting?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een groene schutting wanneer dit wordt uitgevoerd door Greenwall Designers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een ontwerp en offerte. Wilt u liever met ons persoonlijk contact? Dan komen wij graag bij u op locatie om de mogelijkheden en wensen van een groen tuinafscheiding door te nemen. U kunt ons bereiken op 06 18512126 of stuur ons een e-mail naar info@greenwalldesigners.nl.

Onze visie:

  • Staan voor een hoge kwaliteit
  • Maatwerk voor een uniek product
  • Ontzorgen van onderhoud
  • Werken aan een gezonder klimaat
  • Deskundig advies